Nyt fra friskolen

Her er mærkeligt stille – kun et par enkelte lærere der pusler omkring. Ingen julepynt, ingen børnesnak – kort sagt bare alt for stille. Sidste år måtte vi sende de ældste hjem en uge før juleferien – og i år blev det så os alle. Aller helst vil vi jo bare gerne have lov til at lave skole, men som tingene ser ud rundt omkring i Danmark – men også med de smittetilfælde vi har/har haft her på friskolen, ja så er ideen om at sende børnene hjem nok god nok. Vi ved at det sætter nogle hjem på prøvelse, men vi håber det går.

Intet blev som det plejede i december måned. Ingen julehyggeaften, nissevenner havde vi kun i 2 dage, ingen kirkegang til jul – men vi syntes vi har fået hygget igennem med eleverne. Det var super dejligt at kunne overraske dem i går morges med fælles morgenmad i går morges.

Til vores julehyggeaften skulle vi have afsløret to ting. Nemlig at der til motionsdagen op til efterårsferien blev motioneret 20.366,15 kr. ind, og at vi har fået 40.000 kr. fra cykelløbsudvalget (jeg håber I har set filmen på friskolens Facebook side). Vi siger tusind TAK for de fine beløb – og vi glæder os allerede til at finde ud af hvad de skal bruges til.

Eleverne hjemme – juleferie – Corona

På første skoledag i august, talte jeg om at vores skib gerne skulle styre uden om øen der hedder Corona. Det er ikke helt lykkedes. Vi har haft og har både børn og personale der er smittet. I går fik vi at vide, at Helene nu også er testet positiv for Corona – efter at hendes søn og senere hendes mand var testet positive for Corona. Helene har ikke været på friskolen siden onsdag i sidste uge. Ligeledes har Emils lillesøster Line (som ikke går på friskolen – men i Børnehuset) også her til morgen fået beskeden om at hun er testet positiv for Corona.

Det er fortsat vigtigt at jeg får besked, hvis der opstår nye tilfælde. For hvis der ikke kommer flere nye tilfælde inden lørdag, så behøver vi ikke længere at lade os PCR-teste to gange i ugen. Jeg skal selvfølgelig nok holde jer orienteret.

Når eleverne møder ind igen den 5. januar, vil jeg gerne anbefale at alle møder op med en frisk hurtigtest. Det er kun ved fælles hjælp, og en fælles indsats, at vi kan komme igennem,

Med dette vil jeg ønske Jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Tina

Nyt fra bestyrelsen

Nogen gange må biblioteker gerne være tørre…

I januar/februar vil vi forventeligt kunne komme i gang med projekt “tørt bibliotek”. Vi håber derfor, at så mange som muligt bidrager med det, de kan😊. Om det er at kører traktoren, der skal fragte lægter og tagsten, at hjælpe med forplejning eller med selve taglægningen. Alle bidrag bliver modtaget med taknemmelighed. Vi skriver ud, så snart vi har flere detaljer.

Weekendrengøring

Lørdag den 18. decemberElena og Claus