Nyt fra friskolen

Solen skinner, fulgele synger og børnene kan rigtig mærke varmen når man kommer ud i frikvarterne. Hængekøjerne er igen taget i brug – og der er rift om dem.

Vi har været nogle uger igennem, hvor vi både har manglet en del elever, men også nogle lærere der har været hjemme med corona. Vi er nu “næsten” igennem – og måske skal de sidste elever og ansatte slet ikke have corona!

I den kommende tid går vi nogle anderledes dage i møde. Så vær ekstra opmærksom – og få dem i jeres kalender.

Mandag den 14. marts til torsdag den 17. marts skal 8. klasse i Brobygning. De skal ud og besøge to uddannelsessteder.

Fredag den 18. marts skal vi være på Staby Efterskole. Her skal vores elever være “kaniner” for efterskolens 10. klasse, der er i gang med en lederuddannelse inden for idræt. Vi kører med bus her fra friskolen kl. 8.30 og er retur igen til kl. 12.30. Eleverne skal til denne dag huske idrætstøj til både indendørs og udendørs aktiviteter (det er en god ide at have det på hjemmefra), madpakke og drikkedunk. Elever der bor i Ulfborg/Ulfborg Kirkeby/Staby må gerne selv cykle til efterskolen.

Fredag den 25. marts har lærerne pædagogisk dag – og her mangler jeg stadig at høre fra nogle forældre der vil være her sammen med børnene den dag!!!!!! Dagen bliver en hel dag i Hover Fritids-og Kulturcenter, hvor vi får besøg af nogle af gymnasterne fra DGI’s Verdenshold. De vil lave aktiviteter for alle vores elever hele dagen. De børn der har mulighed for selv at møde ind i hallen, må meget gerne gøre det. Jeg vil meget gerne snarrest høre fra de elever der har behov for at møde ind på friskolen og derefter blive fragtet til hallen i Hover. Ligeledes vil jeg meget gerne høre fra forældre der har mulighed for at være i hallen sammen med eleverne den dag – også gerne snarrest.

Weekendrengøring

Lørdag den 12. martsCarina og Kristoffer