En af vores elever brød i går – helt sporadisk ud i sang og sang nogle linjer af “Kom maj du søde milde”. Hvor er det dejligt og fantastisk at høre, at netop sådan en dejlig forårssang også har sat sig hos eleverne.

Vi er ved at være til vejs ende i endnu en skøn emneuge. En uge hvor vi har arbejdet med kristendom og religion. Det har summet af liv over hele friskolen. De yngste har bl.a. lavet et fint stamtræ (det kan ses i aulaen) med start i Adam og Eva og helt frem til Moses. Mellemgruppen har arbejdet med næstekærlighed. I går var de både på Tim Plejehjem og på gågaden i Ringkøbing og dele hjemmebagte hjerte-småkager ud. Det varmer rigtig meget – og da de kom tilbage til friskolebussen sad der en seddel i forruden med teksten:

“Jeg takker for den skønne oplevelse de 2 af jeres dejlige drenge – En varm og skøn ting. Hilsen Bente”

De ældste havde i mandags besøg af Anni fra Haderslev. Sammen med hende blev der lavet ikoner. Hendes 80 timer for ét ikon, blev kogt ned til en dag med eleverne. Det blev til nogle super flotte resultater (de kan ses i aulaen) – og jeg tror stadig vi har lidt “blad-guld” til at flyve rundt på loftet!

I sidste uge havde en også arbejdsaften. Der var børn og voksne alle vegne – men en super dejlig og hyggelig eftermiddag/aften. Der blev snakket, hygget, spist god mad og lavet forskellige ting. I den forbindelse skal der her lyde en tak til;

Vi takker mange gange for lån af diverse maskiner til oprettelse af vores nye mooncar bane.

Det drejer sig om:

Villy Iversen (Grave maskine)

Spjald Tømmer og snedker (Mini læsser)

Carl Ingemann Slyk (Transport af grave maskine)

Peder Nielsen (Mini læsser)

Ivan Kjeldgaard murerforretning (Vibrator)

Klaus Kristensen “Hovergaarde” (Transport af grus)

Vi havde også “skoleindskrivning”. Efter sommerferien starter 6 dejlige børn i vores 0. klasse – og vi glæder os allerede til at lære dem nærmere at kende. Næste skoleår vil klassesammensætningen se således ud:

0.-1. kl. med Tina som klasselærer

2.-3. kl. med Debbie som klasselærer

4.-6. kl. med Hanne A som klasselærer

7.-8. kl. med Hanne T som klasselærer

I går på vores lærermøde, kom der en god ide i luften. Vi vil gerne lave et faunabed med blomster. Og inden vi tog hjem, var der lavet aftale med en lokal i Torsted om at komme og pløje et stykke græs op – og Hover Jagtforening om at komme og så stykket til med de skønneste blomster. Tak for hurtig assistance. Vi glæder os til at kunne nyde synet af mange dejlige blomster.

Weekendrengøring

Lørdag den 14. majChalotte og Jørgen