2022 er skudt i gang – og endnu engang er det med corona i baghovedet og restriktioner. Vi er super glade for at eleverne kunne komme tilbage i skole efter juleferien – men de er mødt ind til en del restriktioner. Ud over alt det vi kender med håndvask, sprit og ekstra rengøring af kontaktflader, så er det hårdeste nok, at vi ikke må være sammen på tværs af klasserne. En dejlig lille skole som vores, hvor vi vægter højt, at børnene er sammen på tværs af klasserne, ja der slår det ekstra hårdt. Men når det så er sagt, så klarer børnene det super godt.

3K

Da vi jo har flyttet vores 3K undervisning udendørs her på friskolen, har vi en lille bøn til jer forældre. Vil i hjælpe jeres børn med at huske at få varmt tøj på (alt efter vejret) og 4.-8. klasse skal også huske håndklæde til badet. Har man lånt et håndklæde her på friskolen, skal eleven tage det med hjem og få vasket – og så skal det retur til friskolen igen. Det er ikke så længe siden at vi fik fyldt godt op i vores håndklædelager – men nu er der ikke særlig mange tilbage. Vil I tjekke om der måske skulle være et håndklæde der kunne være friskolens??

Gymnastikopvisning

Da vi ikke må samle børnene på tværs af klasserne og slet ikke er i hallen til 3K, ja så har vi desværre måtte melde afbud til forårets gymnastikopvisning. Fra vi må samle børnene på tværs af klasserne igen (og den dato kender vi ikke) vil der være for kort tid til at vi kan få sat et godt opvisnings program sammen. Men til gengæld har vi fortalt eleverne her til morgen, at vi i forbindelse med vores skuespil i april, vil tænke spring ind (for dem der har lyst) og noget rytmisk for alle!

Stort forældremøde

I februar skulle vi have haft vores store forældremøde. Det er lige udsat på ubestemt tid!

Projekt tag

Taget er færdigt. Vi vil gerne sige 1000 tak til alle, der gav en hånd med. Det er en uvurderlig hjælp.

Forældrerengøringsliste…

Lørdag den 15. januar 2022Birgitte og Brithon