Efter to super dejlige uger med teater, kom påske meget belejligt. Jeg tror alle har fået slappet af, nydt det til tider gode vejr og blot kommet ned i gear.

Men vi er i gang igen – og der er stadig fart over feltet. Vi har budt velkommen til Kristina i 1. klasse og Sofia i 6. klasse. Peter Ø har i denne uge haft ferie – men så er det jo dejligt, at Peter S har tid til at tage nogle vikartimer. Debbie er deltidssygemeldt pga. en betændelsestilstand i hendes fødder. Hun er her i det omfang kroppen tillader det. Men igen – Peter S tager nogle vikartimer, så vi får det hele til at hænge sammen.

I næste uge har vi informationseftermiddag for de nye 0. klasser. Det er torsdag den 5. maj kl. 16.00. Men allerede kl. 15.00 samme dag starter arbejdsaften – jeg håber alle har fået sig tilmeldt til hygge, social samvær og gode arbejdsopgaver.

Fredag den 6. maj kommer Odense Skolefoto forbi og tager både klassebilleder og individuelle billeder af børnene. De har derfor alle i dag fået en seddel med hjem som skal udfyldes og med tilbage i skole igen på mandag.

Emneuge

Fra mandag den 9. maj til og med torsdag den 12. maj har alle klasser emneuge. Denne gang er det om den kristendoms/religions periode de har fået fortalt.

Mandag har alle fri kl. 14.35

Tirsdag har alle fri kl. 12.30