Vi har lige i dag til afslutning sunget Lyse nætter af Alberte Winding – en sang og melodi vi nu kan gå på pinseferie med i baghovedet. Så bliver det vist ikke meget smukkere.

I den forgangne uge har vi haft 8. klasse på tur til Ålborg. Der er blevet løst mordgåder, set på dyr i Zoo, flyttet grænser i en klatrepark og frem for alt hygget. Lige om lidt er deres tid her på Hover-Torsted Friskole ved at være slut – og de skal alle videre ud i livet.

I den kommende uge skal 8.klasse prøve kræfter med terminsprøver i engelsk, matematik og dansk. For hvor lang tid er 3,5 time egentlig? Kan jeg disponere min tid rigtig? Spørgsmålene er lige nu mange – men de er meget klogere når de rammer torsdag eftermiddag i næste uge.

Så er der mulighed for at få kridtet løbeskoene

Lørdag den 10. juni er der Klausieløb – og det kunne være mega fedt med et kæmpe Hover-Torsted Friskole hold. Så tøv ikke med at tilmelde jer:-)

Efterlysning

Vi vil meget gerne efterlyse rengjorte syltetøjsglas med låg og aviser.