Nyt fra friskolen…

Det er stadig mørkt uden for, regnen og blæsten giver en fornemmelse af efterår frem for vinter, og der er endnu ganske få børn på friskolen. Så her er helt stille – faktisk så stille at elevernes mælkekøleskab “larmer” en del. Vi har vinter – men hvor bliver sneen af?? Sneen der opfordre til leg og tumlen, sneen der får landskabet til at lyse op og sneen der giver et afbræk i alt det mørke – kom nu!!!

Den forgangne uge har været en glædens uge. Allerede i mandags snød vi lidt, og sagde farvel til de restriktioner der omhandlede det med at være sammen på tværs af klasserne. Det er dejligt at se hvordan børnene igen nyder samværet på tværs af hele friskolen. Men vi er også i en tid, hvor corona stadig er at finde, og der er fortsat elever der bliver smittet. Heldigvis bliver de ikke så syge. Men vi har også erfaret fra andre friskoler, at det er MEGET smitsom. Så jeg vil lige her igen skrive noget som jeg også skrev ud i sidste uge:

“Sundhedsstyrelsen kom i sidste uge med disse lettelser i forhold til isolation i forbindelse med Covid-19:

Betydelige symptomer:

Ved betydelige symptomer anbefales selvisolation og PCR-test snarest. Ved positivt testsvar forsættes selvisolation til symptomophør, dog ikke kortere end 4 døgn fra testtidspunkt.

Smittet:

Er man smittet, med positiv test (antigen eller PCR), og uden eller lette symptomer, så må man nu bryde isolationen efter minimum 4 døgn fra testtidspunktet. Ved en positiv antigentest anbefales PCR snarest.

Nærkontakt – husstandskontakt:

Her anbefales man en hurtigtest eller PCR test 3 døgn efter den smittedes testtidspunkt. Man er undtaget hvis man har været smittet inden for 12 uger. Man skal kun isolere sig hvis man har symptomer. Her vil jeg dog anbefale, at er man nærkontakt til en smittet i hjemmet, så bliver man hjemme til man har svar på 3. dags hurtigtest eller PCR-test.

Der vil nok også komme et lille Hot News i næste uge op til vinterferien:-)

Weekendrengøring…

Lørdag den 5. februar 2022Ane og Søren
Mette og Ulrik
Lørdag den 12. februar 2022Helle og Eskild
Conny og Claus
Lørdag den 26. februar 2022Anna og Carl Ingemann
Naja og Kenneth
Lørdag den 5. marts 2022Bitten og Valter
Marijke og Jeppe
Lørdag den 12. marts 2022Carina og Kristoffer
Tina og Erik