I går regnede det hele dagen og i dag skinner solen. Vejret er noget omskifteligt – men vi går mod lysere tider. Det var også i går vi havde en temadag om kroppen. Først teorien i klasserne inden kroppen skulle bruges i svømmehallen i Ulfborg. Det blev to timer med højt aktivitetsniveau, fællesskab og glade børn, der også var sultne da de kom tilbage til friskolen.

I sidste uge startede en ny elev på friskolen. Det er Therese Dam Kristensen fra Ørnhøj der er startet i 8. klasse. Der skal også her lyde et stort velkommen til både Therese og hendes forældre – Pia og Johnni. Vi glæder os til samarbejdet. Det betyder også, at efter vinterferien kommer vores fine el-bus også en tur til Ørnhøj her dag.

På fredag holder vi som tidligere omtalt fastelavn på friskolen. Vi glæder os til at se en masse flotte udklædninger. Efter rengøring sender vi børnene hjem på vinterferie. Om man skal nord, syd, øst, vest så ønskes I alle en rigtig god vinterferie.

Efter vinterferien sker der en hel masse:

  • I uge 8 har vi tværuge. Børnene møder til almindelig tid, har morgensang og fortælling, men derefter står den på enten dansk eller matematik (7.-8. kl. har dansk – resten har matematik). Det er timerne fra kl. 9.00 – 12.30 der er “tværuge-timerne”. Efter 12.30 har børnene det de normalt har på skoleskemaet (det er stadig vinterskemaet vi følger)
  • Onsdag den 21. februar har vi Indskrivning kl. 16.30. Så kender du nogen der har et skolesøgende barn – så send dem endelig mod friskolen den onsdag.
  • Torsdag den 22. februar har vi Stort forældremøde for alle jer forældre fra kl. 18.00 til 21.00. Jeg har hørt fra rigtig mange – men vil også meget gerne lige høre fra de sidste.
  • Mandag den 26. februar har vi Åben Morgensang. Alle er velkomne kl. 8.15 og efter morgensangen vil der være nybagte boller og frisklavet kaffe og te på lærerværelset.
  • Mandag den 4. marts skal vi være i hallen i Hover hele dagen. Her skal vi øve til vores Fællesskabs-opvisning. Der vil efter vinterferien komme flere informationer omkring denne dag samt vores opvisning.
  • Fredag den 8. marts mødes vi alle fredag aften til opvisning i Hover Fritids-og Kulturcenter – også her kommer der flere informationer efter vinterferien om mødetidspunkt, tøj m.m.

Weekendrengøring

Lørdag den 10. februarMette og Ulrik
Inna og Serhii
Lørdag den 24. februarHelle og Eskild
Karina og Ken
Lørdag den 2. martsMiranda og Thomas
Camilla og Kasper

Lidt billeder fra dagen i svømmehallen (se flere på Facebook)