Måske er rygtet allerede nået hjem – men det er ganske vist at Hover-Torsted Friskole har købt en ny bus – og endda en el-bus. Bussen er lige pt. i Ringkøbing, hvor der lige skal ordnes forskellige ting såsom anhængertræk og logo og reklame på bussen. Vi glæder os rigtig meget til at få den på friskolen, hvor der allerede er sat en lade-boks op. Vores “gamle” bus har vi haft de sidste 8 år. Den har gjort det godt, og har lige rundet de 400.000 km. Det er selvfølgelig et privilegie, at vi har vores egen bus, men den giver også en frihed. Vi kan tilbyde at hente børn, der hvor “Lis-bussen” ikke kommer og vi kan med mindre hold tage på små ture ud og se på den nærliggende omegn. Men bussen bliver også brugt i forbindelse med lejrskole og 8. klasses tur.

I denne uge har vi haft historisk emneuge. Der er blevet arbejdet med jernalder hos de yngste, middelalder på mellemtrinnet og Reformationen og Stavnsbåndets indførelse og afskaffelse hos de ældste. Der er blevet lavet memes og kortfilm, skåret kors i træ, lavet guldhorn og meget, meget mere. I morgen formiddags viser eleverne for hinanden hvad de har gået og arbejdet med i ugens løb.

I går aftes havde friskolens støtteforening arrangeret en sangaften med tidliger Hover-Torsted Friskole-elev Simon Sig. Det var en helt fantastisk aften med en masse dejlige efterårssange og sange med dispensation! Aulaen var fyldt med sangglade mennesker. Tusind tak for en fantastisk aften til Støtteforeningen.

Juleklippedag

Fredag den 1. december har vi juleklippedag, hvor både fælles arealer og klasselokaler skal pyntes op. Alle elever må meget gerne medbringe en nissehuse (med navn i).

Hover-Torsted Friskole støtter pantindsamlingen

Dansk Retursystem og Danmarks Indsamling er gået sammen om Hele Danmarks Pantindsamling til fordel for verdens sultne børn. 

Ovenstående parter har indgået et samarbejde med både frie fagskoler, gymnasier, efterskolerne og friskolerne for at vise verden, at danske unge kan og vil være med til at hjælpe. Derfor samler vi, på vores friskole pant ind til Danmarks Indsamling 2024. Alle de donationer, der gives til Danmarks indsamlingen 2024, vil gå til verdens sultne børn og unge. Du kan vælge at støtte vores indsamling på flere forskellige måder.

  1. Kom forbi Friskolen med din pant og lad os klare resten herfra.
  2. Når du afleverer din pant i en almindelig pantautomat, kan du støtte vores indsamling ved at donere din pant via mobilepay. Du sender blot det pantede beløb til vores mobilepay-indsamlingsnummer, som er 906920. I kommentarfeltet SKAL I skrive F67026.

Du kan også lave betaling ved hjælp af en QR-kode (den bliver sendt på mail til jer)

  • Har I udfordringer med at få fragtet jeres pant til hhv. en automat eller til Friskolen i Torsted, er I velkomne til at kontakte Maria på maria@htfri.dk eller ved at ringe til friskolen på 97 33 30 50, så hjælper vi med afhentning.

Når Friskolen deltager i indsamling, deltager vi også i tre konkurrencer. Den første konkurrence deltager vi i, blot fordi, at vi er tilmeldte pantindsamlingen. De to andre er betinget af størrelsen på vores indsamlede beløb. Den ene kræver, at vi som minimum indsamler 5000 kr., og den sidste konkurrence er den ultimative konkurrence, der vindes af den skole, blandt de ovennævnte, der indsamler det højeste beløb.

Vi håber at I har lyst til at støtte os, men også verdens sultne børn

Danmarks indsamlingen sendes i tv d. 4. februar og vi samler pant i december og januar.

Ønsker du at læse mere om indsamling og Danmarks Indsamlingen på du gøre det på

Friskoler samler ind (danmarksindsamling.dk)

Weekendrengøring

Lørdag den 18. novemberAnja og Tom
Helle og Rasmus
Lørdag den 25. novemberRine og Jes
Jessica
Lørdag den 2. decemberPernille og Michael
Sussi og Benny