Der var her til morgen den flotteste solopgang over det hvide landskab her i Torsted. Vi må glæde os over de gratis glæder – og coronaen kan netop ikke tage en flot solopgang fra os!

Vi kan vist alle roligt sige, at vi ikke har fået den start på 2021 som vi havde ønsket os. Måske nogen af Jer har læst i Landsbyliv, at jeg skrev at vi alle ville være tilbage den 4. januar. Men sådan skulle det ikke gå. Nu går vi og venter i spænding på, om vi får lov til at få eleverne tilbage den 18. januar – eller om de nuværende restriktioner bliver forlænget. Det skal I nok blive holdt orienteret om.

Jeg hører fra lærerne, at eleverne er kommet godt i gang med nødundervisningen/fjernundervisningen. Men også at der flere steder er opstået problemer i form af kreative elever, der kan finde ud af at slå lyden fra hos hinanden! Måske er det også et udtryk for, at de også er ved at være trætte af virtuel undervisning. Jeg håber og krydser fingre for, at vi snarrest kan have alle tilbage i den fysiske skole – men indtil da, må vi alle gøre det bedste vi kan.

Som jeg skrev ud til Jer i juleferien, så er friskolen åben for de børn, hvor begge forældre må og skal på arbejde – og alle pasningsmuligheder er undersøgt. Opstår der nogle udfordringer – så sig endelig til – så skal vi se om vi ikke kan løse dem.

Med denne lille fredags hilsen vil jeg ønske Jer alle en rigtig god weekend.