De første nyheder her på vores nye hjemmeside! Vi arbejder lidt med navnet – Hot News, Hot Nyheder, HogT Nyheder… Vi må se hvor vi lander.

Vi har været igennem en uge med store forandringer. Den mest synlige er, at vi på blot 5 dage har fået skiftet taget. En kæmpe stor tak til alle Jer der har givet en hånd med. Her tænker jeg både på dem der har givet en hånd med ved taget, men også dem der har sørget for kager og forplejning til det arbejdende folk. Der skal også lyde en kæmpe stor tak til Egon Møller. Det har været meget fornemt, at Egon også har været her efter kl. 16, når forældrene mødte ind.

Den anden ting der er sket i denne uge er, at vi jo har fået lov til at få 5.-6. klasse i skole i mandags og 7.-8. klasse i skole i går torsdag. Det var virkelig dejligt at se dem alle fysisk her på friskolen – og ikke blot på en skærm. Det var dejligt at mærke deres lyst til at være sammen, snakken og hyggen de har sammen. Vi gør det igen i næste uge. Og så håber vi meget på, at når Mette Frederiksen på tirsdag fremlægger hendes langsigtede genåbningsplan, at der i den står, at de alle må komme i skole – hver dag – efter påskeferien. Men det vil I selvfølgelig høre meget mere om i næste uge.

Næste fredag – den 26. marts – vil lærerne og jeg begynde på planlægningen af det kommende skoleår. Vi har givet 5.-8. klasse fri fra den digitale undervisning (men derfor kan de jo godt gøre “fredags-rent” der hjemme!!). Der er indtil videre 3 forældre der har givet tilsagn om at de kan komme her på friskolen og være sammen med 0.-4. klasse. Skulle der være en ekstra der har tid og lyst – så send endelig en mail til friskolen.

Inden vi går på påskeferie, vil der igen komme et lille indlæg her under nyhederne. Bl.a. med en lille hilsen fra bestyrelsen:-)

Rigtig god weekend.