Nyt fra friskolen

At komme til friskolen en tidlig morgen kl. 7 i september måned – og så se den smukkeste solopgang – ja så kan det kun blive en god dag.

I sidste uge havde vi en del børn der var syge – og i denne uge har vi så været ramt på lærerværelset. Vi har fået det til at fungere, og vi har heldigvis nogle omstillingsparate elever. I dag blev vi så ovenikøbet også beriget med hele 7 kagemænd. Tusind tak for kage.

Børnene vil i næste uge blive præsenteret for det nye skema. Skemaet vil træde i kraft mandag den 27. september. Efter at være blevet præsenteret for børnene, vil vi også sende det hjem til Jer forældre. Fra søndag den 26. september vil det også være at finde på hjemmesiden.

Siden sidste Hot News har vi også fået en ny elev på friskolen. Det er Valdemar der er startet i vores 8. klasse. Et stort velkommen til Valdemar og hans forældre – vi glæder os til at I skal være en del af vores lille friskole-familie.

Emneugen

Vi skyder emneugen om dinosaurer så småt i gang næste fredag, med et lille oplæg om hvad vi kommer til at opleve på Fur.

Mandag den 20. september drager hele friskolen på tur til Fur. Børnene skal huske tøj efter vejret, en god stor/eller flere små madpakker samt fyldt drikkedunk. Vi er tilbage på friskolen igen kl. ca. 17.30. Vi ser frem til en dejlig ø-dag sammen med børnene. Resten af ugen har 0.-6. kl. fri kl. 12.30, mens der er lidt andre tider for 7.-8. klasse. Tiderne vil blive sendt i en mail direkte til forældrene i 7. og 8. klasse.

Vi har stadig behov for træstumper, så skulle man ligge inde med lidt/eller meget, så kan det blot afleveres i bålhuset.

Weekendrengøring

Lørdag den 11. septemberHelle og Eskild