Lektier

Fysik-kemi torsdag 28.10.

Vi har en opdatering kørende på øvelsesheftet “FYSIK/KEMI” fra PIRANA. Et par stykker af jer kunne ikke finde det, og skal lige tjekke derhjemme, og de fraværende bedes også lige tjekke det. Torsdag er der græskar-aktivitet, og når I har lavet jeres græskar kommer I ind i klassen og arbejder videre med opgavesættet. Da der har været afgivet 1½ lektion i dag til badmintonturen, og der nok også går lidt fra i morgen til græskaraktiviteten, så får I også timen på mandag til at gøre opgaven færdig. Den skal afleveres til mig.

Blokfag/ Fysik-kemi mandag 25. oktober er nu til onsdag 27., men alle tre opgaver!

De tre tegninger – opgave 1, 2 og 3 – skal afleveres i pæn udgave. Det er opgaverne om jordens geologiske kredsløb, opgaven om drivhuseffekten og opgaven om nærings-stoffernes kredsløb. Nogle få af jer har lavet nogle gode og pæne tegninger – Det har jeg noteret mig! En del af jer har lavet nogle noget ufærdige og skitseagigte tegninger, og I kan så bruge dem som kladder til et par nye og PÆNE tegninger. De af jer der havde glemt det må så lige få spidset blyanter og få lavet dem alle 3 til på onsdag. Hilsen Peter Ø.

Dansk til mandag d. 01. november

Omskriv de sidste sider i novellen “Læreplads” til drengens dagbog for den dag – hans beskrivelsen af dagens begivenhed. Husk at tjekke www.indidansk.dk for genretræk “dagbog”, så det fremgår tydeligt.