Lektier

Lektier til uge 40

Læsning hver dag 🙂

3. klasse diktat – øve ord til tirsdag: Roar og Helge 3
2. klasse diktat – Ingen diktat i denne uge.

På klassen arbejder vi med følgende: (dette er ikke lektier, men så i kan følge med i hvad vi laver)

D´dansk:
2.- klasse – Sørøver
3.-klasse – Læsefestival

Stavevejen:
Rød: til og med side 17
Orange: til og med side 16

Lektier til uge 37

– 3. klasse må gerne prøve om de kan lave til og med side 11 i kontekst 3a bogen.

Det handler rigtig meget om positionssystemet og hvis I kigger i bogen sammen med jeres barn, kan det være godt at øve hvad tallene hedder. De skal gerne få ind på rygraden når de ser et tal om det er 100 eller 1000 eller 10000.

2. klasse har jeg ikke givet lektier for, jeg er stadig ved at lære dem at kende, men har de deres bog med hjem er det ok de arbejder med de første 6 sider. Hos dem er tallenes navne rigtig vigtige, så få dem til at fortæl jer hvad de skriver, spørg hvad der står og tal i det hele taget om tal.