Sådan bliver du elev hos os

På Hover-Torsted Friskole optager vi løbende elever på alle klassetrin. Forudsat naturligvis at vi har plads.

Det betyder, at I altid er velkommen til at kontakte skolen, hvis I er nysgerrige på om Hover-Torsted Friskole er noget for jer.

Indskrivning

Hvert år på en given dato i januar, åbner vi dørene til indskrivning for interesserede og kommende elever på friskolen.

Her får I lejlighed til at møde nogle af friskolens lærere og høre lidt om, hvordan det er at gå på Hover-Torsted Friskole.

Det er ikke nødvendigt at melde dig til indskrivningen. Tjek vores kalender for nærmere dato.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og mærk stemningen.

Friskole i år eller næste år?

Skulle I som forældre være i tvivl om, hvorvidt jeres barn skal begynde i skole til sommer eller vente et år, står skolen gerne til rådighed med rådgivning herom. Kontakt os og vi finder en dag sammen, hvor vi kan snakke om dit barn.

Kontakt gerne friskolen

Kan du/I ikke vente til skoleindskrivningen, så kontakt endelig friskolen på 97333050 eller 21497670, vi træffes også på mail: kontakt@hovertorstedfriskole.dk