Oktober går på hæld – men på flotteste vis. Vejret er stille, der er to cifrede varmegrader og bladene stråler i alle deres efterårsfarver.

Den sidste skoledag før efterårsferien, var også sidste skoledag for Anastasiia på Hover-Torsted Friskole. Anastasiia er her efter ferien startet på Ringkøbing Skole, hvor hun også skal gå i 9. klasse næste år. Vi ønsker Anastassia det bedste, og siger tusind tak for den tid hun havde her på friskolen.

Vi er kommet godt i gang igen efter efterårsferien. Men det har også været en meget anderledes uge! Hanne T er fortsat i Australien, men heldigvis har vi Anita inde til at dække de fleste timer. De dage hvor Anita ikke har mulighed for at være her, dækker vi dem selv efter bedste evne.

Praktikanter…

Vi har i denne uge også haft besøg af to tidligere elever, der har ønsket at komme i praktik her hos os.

Kirstine Slyk har været her i tre dage, og har fortrinsvis været med i 4.-6. og 7.-8. kl. Kirstine går til daglig på HF i Holstebro, og har udover praktikken også skulle hente informationer ind til en opgave hun efterfølgende skal skrive.

Rasmus Jensen skal være i praktik i 14 dage – og det er meget heldig, da han desværre har været ramt af sygdom i denne uge. Så vi glæder os til at han forhåbentligt er frisk igen i næste uge. Rasmus skal ligeledes være mest med i 4.-6. kl. og 7.-8. kl. Rasmus er i praktik, da han overvejer om det er lærer-vejen han skal gå.

Det er altid dejligt at tidligere elever har lyst til at komme og opleve deres gamle skole med en helt anden indgangsvinkel, end da de selv gik her.

Åben skole…

Lørdag den 5. november åbner vi igen dørene til Åben Skole. Åben Skole er en helt almindelig skoledag for eleverne fra kl. 9.00 – 12.00, og en formiddag hvor vi åbner dørene for forældre, søskende, bedsteforældre, kommende forældre – ja kort sagt alle der har lyst til at komme.

Formiddagen vil byde på morgensang og fortælling, et udendørs posteløb, en lille forfriskning og fælles afslutning.

Idræt i hallen – og bustider for friskolebussen…

Vi har nu været den første uge igennem med idræt/3K i hallen i Hover. Næste alle elever havde husket idrætstøj og håndklæde!!

Om mandagen hvor 0.-3. kl. har idræt i hallen, vil vi sørge for, at børn der skal tilbage til friskolen, kommer på friskolen umiddelbart efter idrætsundervisningen.

Om onsdagen hvor 4.-6. kl. har 3K i hallen, vil vi sørge for, at børn der skal tilbage til friskolen, kommer på friskolen umiddelbart efter undervisningen. Dette glæder også børn der skal videre med friskolebussen. Friskolebussen vil dog først have afgang fra friskolen kl. 14.45.

Om fredagen hvor 7.-8. kl. har 3K i hallen, vil vi sørge for, at friskolebussen + Tinas bil kommer til hallen og henter de børn der skal mod Ulfborg eller tilbage til friskolen. Hvis der bliver en fredag hvor Tina ikke kan køre, så vil jeg skrive ud til jer forældre.

To elever har skrevet om March mod ensomhed…

”Vi syntes begge, at det var sjovt og sejt at komme til at gå 30 km, med kun omkring 5 pauser.

Det var hyggeligt og vi gik bare og snakkede, spiste slik, legede gættelege, hørte sjove historier og grinede med hinanden.

Vi følte, at man fik snakket lidt med alle omkring en, og der var altid en der muntrede folk op, hvis man bare havde lyst til at give op – godt sammenhold!

Og at der også var en Live stream imens, gjorde det lidt sjovere at gå. Men også bare at nyde naturen var dejligt.”

Skrevet af Emma og Benjamin

Weekendrengøring…

29. oktoberTheresa og Jesper
Helle og Thomas
5. novemberViktoriia og Jurii
Jane og Rudy
12. novemberAnja og Tom
Helle og Rasmus